Sorular: sayfa 5768

19 oy
1 cevaplar
Linq ToList / ToArray / ToDictionary performans
IE numaras─▒na sahip olman─▒n yeterli olmad─▒─č─▒ bir├žok durumla kar┼č─▒la┼č─▒yorum. Ancak, yukar─▒daki y├Ântem ├ža─čr─▒lar─▒n─▒n performans─▒ konusunda emin de─č...
diye sordu 6 y─▒l ├Ânce
20 oy
8 cevaplar
Dinamik t├╝r bilgisinden yeni bir nesne olu┼čturma
C ++ 'da, bir nesnenin t├╝r├╝n├╝ sorgulaman─▒n ve dinamik olarak ayn─▒ t├╝rde yeni bir nesne olu┼čturmak i├žin bu bilgiyi kullanman─▒n bir yolu var m─▒?...
diye sordu 9 y─▒l ├Ânce
389 oy
22 cevaplar
Laravel, Mcrypt PHP eklentisini gerektiriyor
migrate i┼člevini Laravel 4ÔÇÖda OSXÔÇÖda kullanmaya ├žal─▒┼č─▒yorum. Ancak ┼ču hatay─▒ al─▒yorum: ┬áLaravel requires the Mcrypt PHP extension. Anlad─▒─č─▒...
diye sordu 8 ay ├Ânce
23 oy
4 cevaplar
SFINAE yerine `static_assert` ne zaman kullan─▒l─▒r?
┼×ablon parametresi de─čerlerinin istenmeyen de─čerlerini i┼čaretlemek i├žin static_assert kullan─▒yorum (ve kullan─▒lm─▒┼č gibi). Bununla birlikte, kar┼č...
diye sordu 7 y─▒l ├Ânce
109 oy
12 cevaplar
SQLite DateTime kar┼č─▒la┼čt─▒rmas─▒
┼×u anda bir kar┼č─▒la┼čt─▒rma olarak datetime dizesi kullanan bir sqlite veritaban─▒na kar┼č─▒ sorgudan g├╝venilir sonu├žlar alam─▒yorum: ┬áselect * f...
diye sordu 9 y─▒l ├Ânce
105 oy
35 cevaplar
PhotoPicker ke┼čif hatas─▒: Hata Etki Alan─▒ = PlugInKit Kodu = 13
UIImageView'deki foto─čraf k├╝t├╝phanesindeki bir resmi g├Âr├╝nt├╝lemeye ├žal─▒┼č─▒yorum Tam hata: ┬á┬á 2017-06-09 21: 55: 59.063307 + 0200 firstapp2....
diye sordu 2 y─▒l ├Ânce
32 oy
15 cevaplar
Visual Studio Bu belge i├žin simge y├╝klenmedi
Bir g├Ârsel st├╝dyo 2008 C ++ projesinde hata ay─▒klamakta sorun ya┼č─▒yorum. Hata ay─▒klamada ├žal─▒┼čt─▒rmaya ba┼člad─▒─č─▒mda kesme noktalar─▒ iletisiyle d...
diye sordu 7 y─▒l ├Ânce
24 oy
1 cevaplar
G├Âzlemlenebilir. TimeSpan se├žiciyle b├╝y├╝t├╝n, bellek s─▒z─▒nt─▒s─▒ g├Âr├╝n├╝yor [TimeSpan> 15ms kullan─▒rken]
msjn web sitesindeki ├Ârnekleri ba┼člang─▒├ž ÔÇőÔÇőnoktas─▒ olarak kullanarak aral─▒klarla ├Ârneklenen bir sonu├ž dizisi olu┼čturmak i├žin Observable.Generate...
diye sordu 2 y─▒l ├Ânce
117 oy
10 cevaplar
Java g├╝nl├╝─č├╝ ├ž─▒k─▒┼č─▒n─▒n tek bir sat─▒rda g├Âr├╝nmesini nas─▒l sa─člayabilirim?
┼×u anda varsay─▒lan bir giri┼č ┼č├Âyle g├Âr├╝n├╝r: ┬áOct 12, 2008 9:45:18 AM myClassInfoHere INFO: MyLogMessageHere Bunu yapmas─▒n─▒ nas─▒l sa─člayabil...
diye sordu 7 y─▒l ├Ânce
21 oy
4 cevaplar
sat─▒r i├ži ┼čablon i┼člevi?
Birka├ž inline dosyada bulunuyorsa, cpp ┼čablon i┼člevlerine ihtiyac─▒m var m─▒? Te┼čekk├╝rler. ┬átemplate<bool> inline QString GetText(); templ...
diye sordu 6 y─▒l ├Ânce
41 oy
4 cevaplar
Navigasyon ├çekmecesi ActionBar d├╝─čmesi ├žal─▒┼čm─▒yor
Bir android projesi ├╝zerinde ├žal─▒┼č─▒yorum ve http://developer.android.com/training/implementing-navigation/nav-drawer.html . ├ço─čunlukla bir ┼č...
diye sordu 6 y─▒l ├Ânce
19 oy
3 cevaplar
Raylar 3 Salatal─▒k ve Rspec ile Motorlar─▒ test etmek nas─▒l?
Bu soru biraz ├Âznel ise ├Âz├╝r dilerim ... Rayl─▒ 3 Motorlar─▒ Salatal─▒k &Test Etmenin en iyi yolunu bulmaya ├žal─▒┼č─▒yorum. RSpec. Motoru test etmek i...
diye sordu 8 y─▒l ├Ânce
28 oy
5 cevaplar
Meteor g├╝ncellemesini geri alabilir miyim?
MeteorÔÇÖ─▒ g├╝ncellemek uygulamam─▒ bozmu┼č olabilir. ├çal─▒┼č─▒yordu, sonra meteor g├╝ncellemesini yapt─▒m ve ┼čimdi ├žal─▒┼čm─▒yor. meteor downgrade gibi bir...
diye sordu 6 y─▒l ├Ânce
117 oy
4 cevaplar
Android: manzara modu i├žin alternatif d├╝zen xml
Bir manzara ve bir portre i├žin nas─▒l bir d├╝zen alabilirim? Kullan─▒c─▒ telefonu yana do─čru d├Ând├╝rd├╝─č├╝nde fazladan geni┼člik almak ve dikey bo┼čluk b...
diye sordu 8 y─▒l ├Ânce
19 oy
3 cevaplar
Bir form├╝l├╝ kullanarak bir diziyi filtreleme (VBA's─▒z)
Bir diziyi tek bir form├╝l kullanarak (otomatik filtre, VBA veya ek s├╝tunlar olmadan) filtrelemek m├╝mk├╝n m├╝? ├ľrne─čin, ┼ču elektronik tablom var...
diye sordu 8 y─▒l ├Ânce
21 oy
6 cevaplar
Ge├žersiz k─▒l─▒nm─▒┼č enum dizgesinin sonucu toString () ile enum de─čerine nas─▒l d├Ân├╝┼čt├╝r├╝l├╝r?
A┼ča─č─▒daki java enum verildi─činde: ┬ápublic enum AgeRange { A18TO23 { public String toString() { return "18 - 23...
diye sordu 9 y─▒l ├Ânce
18 oy
5 cevaplar
Capistrano + Git: yerelden ├╝retim sunucusuna depo
Uygulamam i├žin 'konu┼čland─▒rma: so─čuk' yapmaya ├žal─▒┼č─▒yorum. Git deposu yerel da─č─▒t─▒m sunucum (yani her ┼čey i├žin yaln─▒zca bir sunucum var ve kodum...
diye sordu 6 y─▒l ├Ânce
19 oy
2 cevaplar
TSQL - Bir s├╝tundaki s─▒f─▒r olmayan t├╝m de─čerlerin ortalamas─▒
Bir rapor yazma s├╝recindeyim ve bir ya┼č s├╝tununun ortalama de─čerini almaya ├žal─▒┼č─▒yorum. Sorun ┼ču ki, t├╝m sat─▒rlar─▒n ya┼č─▒ yoktur. S├╝tun de─čerl...
diye sordu 8 y─▒l ├Ânce
43 oy
5 cevaplar
JavaScript: Sayfan─▒n t├╝m ├Â─čelerinde rengi ters ├ževir
Not: Sorumlulu─čumun iyi ├žal─▒┼čt─▒─č─▒ ve Jacob'─▒n cevab─▒na dayanan, bu kitap├ž─▒─č─▒n g├╝ncel bir s├╝r├╝m├╝n├╝ tutuyorum. Kullanmak i├žin bir yer i┼čareti ar─▒...
diye sordu 6 y─▒l ├Ânce
18 oy
6 cevaplar
Ge├žerli ┼čifre bilinmedi─činde MySQL root ┼čifresini s─▒f─▒rlama
├ťzerinde mysql kurulu olan bir sunucuyu miras ald─▒m. Hi├žbir kullan─▒c─▒ i├žin mysql ┼čifreniz yok, hatta root (linux root ┼čifreniz olmas─▒na ra─čmen)....
diye sordu 2 y─▒l ├Ânce
82 oy
4 cevaplar
Bir dize beyaz bo┼čluk olup olmad─▒─č─▒n─▒ kontrol edin
Bir dizgede beyaz bo┼čluk olup olmad─▒─č─▒n─▒ kontrol etmeye ├žal─▒┼č─▒yorum . Bu i┼člevi buldum ancak ├žal─▒┼č─▒yor gibi g├Âr├╝nm├╝yor: ┬áfunction hasWhiteSpa...
diye sordu 2 y─▒l ├Ânce
20 oy
7 cevaplar
Bir Aktivite ba┼člad─▒─č─▒nda oda─č─▒ bir TextView'a nas─▒l ayarlayabilirim?
Etkinli─čimde bir EditText ve TextView var. Etkinlik ba┼člad─▒─č─▒nda TextView ├╝zerinde oda─č─▒ ayarlamak istiyorum. A┼ča─č─▒daki kodu kulland─▒m: ┬á T...
diye sordu 9 y─▒l ├Ânce
20 oy
3 cevaplar
─░┼čletim sisteminden ba─č─▒ms─▒z olarak Java'da temiz bir mutlak dosya yolu nas─▒l elde edilir?
─░┼čte problem. Baz─▒ birle┼čtirme i┼čleminden sonra, bunun gibi bir dizeye sahip olabilirim ┬á"C:/shared_resources/samples\\import_packages\\catalo...
diye sordu 6 y─▒l ├Ânce
19 oy
3 cevaplar
SQL'de ÔÇťNEREDE 1ÔÇŁ ne anlama geliyor?
Bazen phpMyAdmin gibi sorgular ├╝retir: ┬áSELECT * FROM `items` WHERE 1 LIMIT 0 , 30 WHERE 1'un b├Âyle bir sorguda bir anlam─▒ olup olmad─▒─č...
sql
diye sordu 9 y─▒l ├Ânce
32 oy
2 cevaplar
= ve = = Clojure'da
Tanımlarsam REPL'de  (def fits (map vector (take 10 (iterate inc 0)))) ve sonra arayın  (== [2] (nth fits 2)) Sahte oluyorum. Ama...
diye sordu 9 y─▒l ├Ânce